Klantenaccount informatie

De voordelen van een klantaccount

Op onze webshop kunt u een klantaccount aanmaken, wat het bestellen voor u eenvoudiger maakt. Nieuwe klant? Dan kunt u bestellen en tegelijkertijd account aanmaken. Handig, toch?

Heeft u nog geen artikel op het oog? Gaat u  dan naar inloggen en klik op ‘Ik ben nieuw bij De Portofoon Discounter’ om een account aan te maken. Hierdoor hoeft u slechts 1 keer uw gegevens in te vullen Op deze informatiepagina ontdekt u wat u per menu-item binnen het klantaccount te zien krijgt.

Op deze informatiepagina ontdekt u wat u per menu-item binnen het klantaccount te zien krijgt.

Overzicht

In het overzicht ziet u welke adressen u als standaard bezorgadres en factuuradres heeft geselecteerd. Daaronder vindt u uw laatste bestelling, het afleveradres, de referentie en de betaalmethode.

Is de bestelling verzonden, dan kunt u de factuur downloaden en de Track & Tracé gegevens ontvangt u dan in uw mail. Ook is het mogelijk om een eerder geplaatste bestelling met één druk op de knop nogmaals te bestellen.

Wachtwoord

Wilt u uw wachtwoord aanpassen? Geen probleem! U gaat dan naar nieuw wachtwoord aanmaken. U vult uw oude wachtwoord in en geeft een nieuw wachtwoord op.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vergeten is menselijk… Gelukkig kunt u altijd een nieuw wachtwoord aanmaken. Even uw e-mailadres invullen, klikken en we mailen u een linkje om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Factureren

We bewaren uw factuur online in uw klantaccount. Zo kun u een factuur gemakkelijk raadplegen, downloaden en printen zo vaak en wanneer u wilt. 

Adresgegevens inzien en wijzigen

Nieuwe naam of adres? U kunt uw persoonlijke gegevens makkelijk aanpassen op uw klantaccount, klik hiervoor eerst op inloggen. Klik daarna op het kopje 'Mijn adresboek' 

Hierin kunt u vrij éénvoudig adressen toevoegen, aanpassen, verwijderen en adressen als standaard bezorgadres en factuuradres selecteren. Deze standaardadressen worden automatisch geselecteerd bij het plaatsen van een volgende bestelling. U kunt elk adres een label geven, bij meerdere vestigingen.

Bestellingen

Om uw bestelling in te zien, gaat u naar uw klantaccount. U gaat na het Inloggen naar het kopje 'Mijn bestellingen'. Pak de bestelling erbij waar u meer over wilt weten. U ziet per bestelling alle informatie, de optie om facturen te downloaden en om bestellingen opnieuw te plaatsen. Hierin kunt u ook uw eerder geplaatste en geleverde bestellingen zien. Ook is het mogelijk om de bestelling met één druk op de knop nogmaals te bestellen.

 

Vragen?

Heeft u een vraag of ondervindt u onverhoopt problemen met uw klantaccount? Neem dan telefonisch contact met ons op: 038 337 96 86 of stuur een e-mail naar info@portofoondiscounter.nl