Betaalmogelijkheden

Veilig betalen

Bij de Portofoon Discounter kunt u veilig, snel en makkelijk  betalen met een keuze aan verschillende betaalmethoden. 

IDEAL

iDeal is de betaalmethode waarmee u online via uw eigen bank kunt betalen. iDeal wordt door vrijwel alle banken ondersteund -- Rabobank, ABN AMRO, ING, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Handelsbanken en Van Lanschot Bankiers. Het voordeel van deze betaling is dat het bedrag direct van uw rekening wordt afgeschreven en u sneller uw aankopen ontvangt.

applepay-fill

Binnenkort kunt u online betalen met Apple Pay als u bankiert bij ING ABN AMRO of de Rabobank. In de webwinkel kiest u bij betaalmethode voor Apple Pay en bevestigt u de betaling met Face ID of Touch ID

mastercard-color

visa-color

Creditcards worden veel gebruikt voor online betalingen aan buitenlandse webwinkels. Aankopen die je met je creditcard doet zijn vaak verzekerd tegen diefstal, vermissing of beschadiging. Creditcards werken met een zogeheten chargeback-regeling. U kunt hier een beroep op doen als:

- U een bestelling niet geleverd heeft gekregen.
- Een product beschadigd is bij aankomst.
- Als u iets krijgt wat u niet heeft besteld.

paypal-color

PayPal is een populair middel om online te betalen. Deze betaalmethode wordt ook veel gebruikt op veilingsites als eBay en Marktplaats. PayPal biedt aankoopbescherming. PayPal is in dat opzicht als betaalmethode te vergelijken met creditcards.

Heeft u een product dat u met PayPal heeft betaald niet ontvangen, dan zorgt PayPal dat u uw geld terugkrijgt. Ook als het product tijdens verzending beschadigt of sterk afwijkt van de beschrijving, kun u via PayPal uw geld terugkrijgen. U moet dan wel zelf een claim indienen.

maestro-logo-icon

De Maestro-kaart acceptatie op het internet is wereldwijd gebaseerd op de klassieke On-SiteTrading Debet MasterCard procedure. Kort en basic uitgelegd is MAESTRO een debetcard betaalmiddel met de kenmerken van de credit card (acceptatie).

Klarna_Pink

Met Klarna kunt u uw aankopen achteraf betalen. Na ontvangst van uw bestelling moet u binnen 8 dagen betalen. U ontvangt de Klarna-factuur tegelijk met uw bestelling. U kunt betalen via een bankoverschrijving of met iDEAL door in te loggen op 'Mijn Klarna'  U kunt niet eindeloos bestellen via Klarna. Klarna kan een aankoop afkeuren en kijkt naar verschillende factoren zoals adresgegevens en betaalgeschiedenis.

mistercash-bancontact

Met Bancontact (voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash) kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.