Geen producten (0)
1 2 3 4 5 6
 

Motorola XT 660d

€ 274,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode xt660
Omschrijving

Motorola XT660D

De Motorola XT660D portofoon is een vergunningsvrije, digitale portofoon met display.

Deze laat u moeiteloos communiceren met uw collega's. Naast spraakoproepen kunt u met deze digitale portofoon o.a. tekstberichten versturen en gesprekken opnemen. Indien gewenst is de portofoon zelfs op afstand in- en uit te schakelen. De portofoon heeft een helder LCD-display en 1.5W speaker. 

Eigenschappen Motorola XT660D

Vergunningsvrije digitale portofoon (PMR446) met 128 kanalen
Ook te combineren met analoge toestellen
Ingebouwde 1.5W speaker, uitstekende audio
Verlicht LCD display voor belangrijke informatie
Opname- en playbackfunctie
Tekstberichten van max. 128 tekens

Op afstand te beheren
Accuduur: 20 uur
Gewicht: 262 gram
Afmetingen: 116 x 57 x 38mm

Vergunningsvrije digitale portofoon
De Motorola XT660D is een vergunningsvrije digitale portofoon (PMR446) met 128 kanalen. Deze professionele portofoon laat u snel, veilig en efficiënt communiceren met uw collega's. Of het gaat om één persoon, een afdeling of de hele organisatie; met de Motorola XT660D bereikt u degenen die nodig heeft. Het heldere LCD display toont alle belangrijke informatie zoals inkomende tekstberichten, beller ID, batterijstatus en signaalsterkte zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Beheer op afstand
De Motorola XT660D is op afstand te beheren. Zo heeft u de mogelijkheid om de microfoon en de transmitter van een specifieke portofoon te activeren, bijvoorbeeld wanneer een medewerker inkomende oproepen niet beantwoordt. Zo kunt u vragen of alles goed gaat en of er eventueel hulp nodig is. Bovendien is een zoekgeraakte portofoon op afstand uit te schakelen en weer in te schakelen zodra hij getraceerd is.

Tekstberichten versturen
In sommige situaties is een tekstbericht voldoende om een boodschap door te geven. De Motorola XT660D biedt daarom de mogelijkheid om tekstberichten te sturen met maximaal 128 tekens. Wilt u nog sneller kunnen antwoorden, dan kunt u kiezen uit een van de 50 programmeerbare berichten, zoals 'niet bereikbaar' of 'bericht ontvangen'.

Opnamefunctie
Wilt u gesprekken opnemen, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden of om terug te kunnen luisteren wat er gezegd is na een incident? Ook dit is mogelijk met de Motorola ST660D, dankzij de handige audio recording functie en de playback functie. 

Heldere audio
De Motorola XT660D beschikt over een speaker met 1.5 Watt audio output, zodat uw gesprekspartner helder en duidelijk overkomt. Hierdoor kunt u ook in lawaaiige omgevingen moeiteloos communiceren met de Motorola XT660D.

 

Als u vragen heeft of verdere informatie wenst, neem gerust contact op met De Portofoondiscounter.


 

 

Inhoud verpakking

Motorola XT660D Snellader Accu Handleiding

 

Ook interessant

€ 204,95
€ 79,95