Geen producten (0)
Met nieuwe PMR446 kanalen!
Icom IC-F29SR2 waterdicht! Ic f29sr 1 Ic f29sr 2 Ic f29sr 3
1 2 3 4
 

Icom IC-F29SR2 waterdicht!

€ 177,50 (inclusief btw 21%)
Levertijd 3-5 werkdagen
Specificaties
Productcode 1145
Omschrijving

Icom IC-F29SR2 vergunningsvrije portofoon

Machtichtingsvrije PMR Portofoon
 
 
PRM446 Analoge IP67 WATERPROOF portofoon incl. snellader.
16 kanalen De opvolger van de Icom IC-F29SR portofoon.
 
De belangrijkste verschillen zijn:

 

De Icom IC-F29SR vergunningsvrije PMR446 portofoon is de opvolger van de populaire F25SR en F27SR. Deze gebruiksvriendelijke portofoon is geschikt voor intensief gebruik. De portofoon beschikt over een stevige behuizing en is stof- en waterdicht (IP67 certificering). 

Compact en waterdicht
Vergeleken met de voorgaande modellen heeft de Icom IC-F29SR een compacter en slanker ontwerp. Een extra handige eigenschap van de F29SR is daarnaast de bestendigheid tegen stof en water. Dankzij de IP67-certificering kan dit toestel tegen een flinke regenbui. De portofoon kan zelfs gedurende 30 minuten één meter diep onder water worden gehouden.

De Icom IC-F29SR is een vergunningsvrije portofoon met 16 gesprekskanalen. Op deze gesprekskanalen kunt u verschillende gespreksgroepen instellen. Met de draaiknop schakelt u vervolgens eenvoudig van het ene naar het andere kanaal. Handig is dat de Icom IC-F29SR moeiteloos in combinatie met andere Icom-portofoons gebruikt kan worden. Dit komt vooral goed van pas in grote omgevingen waar u snel met collega's wilt communiceren.

Bij de IC-F29SR2 is er een zone bijgekomen, zone 2. Er zijn voor de PMR446 regeling namelijk 8 nieuwe frequenties vrijgegeven. Op deze extra kanalen is CTCSS (onderbandtoon) geprogrammeerd. De IC-F29SR2 heeft daardoor nu geen 8 maar 16 kanalen.

 
In de IC-F29SR2 heeft Icom nu alle frequenties voorzien van een CTCSS-toon, dit was bij de IC-F29SR niet standaard. Zo was er bij frequentie 1, 2 en 3 geen CTCSS-toon geprogrammeerd. Om toch te kunnen communiceren tussen verschillende modellen, is er voor de voorgaande PMR446-toestellen een programmeerfile beschikbaar om de ontbrekende CTCSS-tonen te programmeren.
 
Bij de IC-F29SR2 is de rode knop bovenop geprogrammeerd, om door middel van een korte druk, eenvoudig tussen zone 1 en zone 2 te wisselen.
Indien huidige gebruikers van de IC-F29SR niets aan de programmering wijzigen, is er geen communicatie mogelijk op frequentie 1, 2 en 3 met de IC-F29SR2.
Op frequentie 4 t/m 16 is dit wel mogelijk.
 
De CTCSS-toon is direct op de portofoon aan te passen, maar met een programmeerfile via de computer is dit uiteraard veel gemakkelijker.
 
Handige functies
Met de Smart Ring functie kunt u controleren of een oproep uw groepsleden bereikt. Wanneer de ontvangende portofoon zich binnen het bereik bevindt, klinkt er iedere 10 seconden een pieptoon en brandt er een LED-indicator. Indien de oproep mislukt, hoort u snel korte pieptonen achter elkaar.

Daarnaast beschikt de Icon F29SR over een Call Ring functie; uw groepsleden horen dan een ringtone wanneer u hen met de portofoon belt. Voor meer info over deze en andere functies en instellingen kunt u de handleidingen raadplegen onder het tabblad Specificaties. Uiteraard mag u ook contact opnemen met de portofoondiscounter voor informatie.

 

Bij de IC-F29SR2 is er een zone bijgekomen, zone 2. Er zijn voor de PMR446 regeling namelijk 8 nieuwe frequenties vrijgegeven. Op deze extra kanalen is CTCSS (onderbandtoon) geprogrammeerd. De IC-

F29SR2 heeft daardoor nu geen 8 maar 16 kanalen.

In de IC-F29SR2 heeft Icom nu alle frequenties voorzien van een CTCSS-toon, dit was bij de IC-F29SR niet standaard. Zo was er bij frequentie 1, 2 en 3 geen CTCSS-toon geprogrammeerd.

Om toch te kunnen communiceren tussen verschillende modellen, is er voor de voorgaande PMR446-toestellen een programmeerfile beschikbaar om de ontbrekende CTCSS-tonen te programmeren
Heldere audiokwaliteit
Deze portofoon van Icom met een grote speaker van 36mm doorsnede biedt heldere audiokwaliteit zodat u uw gesprekspartner altijd uitstekend kunt verstaan. Daardoor is deze portofoon ook in rumoerige omgevingen te gebruiken. Daarnaast heeft de Icom IC-F29SR een groot bereik dat in open veld (onder ideale omstandigheden) kan oplopen tot 5 kilometer.

Specs van de IC-F29SR:

Compact en slank, waterdicht volgens IP67, sterk en robuust

Makkelijk te gebruiken

Deze eenvoudig te gebruiken portofoon is geschikt voor omgevingen met veel personele bewegingen en ploegendienstwerk, waarbij de portofoon voortdurend wordt doorgegeven van persoon tot persoon.

Makkelijk te verstaan

De grote 36 mm luidspreker van deze portofoon zorgt voor een helder en stevig audio van 800 mW* voor gebruikers die werken in lawaaiige omgevingen.

*Typisch bij interne luidspreker

Kanalendraaiknop

Met de draaiknop van 16-posities kunnen de werkkanalen en groepscode worden geprogrammeerd. De portofoon meldt tijdens het draaien het kanaalnummer dat wordt geselecteerd.

 

Oproepsignaal (call-ring)

De oproepsignaalfunctie kan worden gebruikt om ontvangers met een oproepsignaalfunctie op te roepen. Er kunnen tien verschillende belsignalen worden geselecteerd.

 

Answer back

De smart-ring-functie controleert of een ontvanger zich binnen het communicatiebereik bevindt en laat een geluidssignaal horen.

 

Privé-communicatie

De ingebouwde inversie-spraakscrambler maakt gesprekken met privacy mogelijk. Er kunnen tot zestien codes worden geselecteerd.

 

21 uurs gebruiksduur

De meegeleverde snellader BC-213 laadt de BP-279 in 2,5 uur op.

Compleet geleverd
Deze digitale portofoon is niet alleen robuust en voorzien van IP67 normering, maar wordt ook nog eens zeer compleet geleverd met een stevige 1485mAh accu, snel-lader en een riemclip. De accu zal bij een volle oplaadbeurt maximaal 21 uur meegaan.

Groepsoproep

De door de gebruiker programmeerbare CTCSS- en DTCS-codes kunnen worden gebruikt voor groepsoproepen. U kunt alleen een oproep plaatsen naar specifieke groepsleden die dezelfde toon en hetzelfde kanaal gebruiken.

 

Andere kenmerken

 

Waarschuwing bij een lege accu

Spreektijdbegrenzerfunctie

Monitor-functie

Alarmsirenefunctie

Surveillancefunctie

Toetsvergrendeling

Instelbare microfoonversterking

Scanfunctie bij inschakelen

Drie programmeerbare knoppen

Programmeerbaar met de PC

VOX-functie voor handenvrij gebruik (optionele headset vereist)

 

Icom IC-F29SR vergunningsvrije portofoon

Eigenschappen Icom IC-F29SR

16 gesprekskanalen
Bereik maximaal 3-5 kilometer
Aansluiting voor headset
IP67-certificering: stof- en waterdicht
Werkt bij temperaturen van -25°C tot 55°C
Afmetingen: 52 x 186 x 24 mm (b x h x d)
Gewicht: 240 gram (inclusief accu)