Geen producten (0)
 

Babyfoonset voor 2 baby's: Dual Watch

€ 224,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 2-4 werkdagen
Specificaties
Productcode 1406
Bruto gewicht 0,50 Kg
Omschrijving

Dual Watch Midland babyfoonset

Geschikt voor het beluisteren van 2 babykamers!  

De set bestaat uit totaal 3 G9 portofoons, een extra lader en twee babymicrofoons.
De Midland G9 heeft een scan- en VOX functie. 

Let op, u krijgt de Midland G9 in mimetic uitvoering! De zwarte uitvoering is niet meer leverbaar.
U kunt ook kiezen voor de nieuwe Midland G9 Plus. 

De G9 heeft een goede accu (4 AA cellen) en antenne waardoor het bereik en de batterijduur goed is. Laat de portofoons nooit langer dan 10-12 uur op de lader staan en laadt ze op als u ze niet in gebruik heeft. Dit verlengt de levensduur van de accu aanzienlijk.

De Midland G9 heeft een Dual Watch functie. Hiermee scant hij twee kanalen af en stopt zodra er een geluid wordt waargenomen. Wij hebben er zelf een eenvoudige gebruiksaanwijzing geschreven voor het gebruik van de Dual Watch functie.

De portofoons beschikken over een CTCSS codering zodat u ongestoord kunt luisteren zonder interferentie van andere portofoons en babyfoons. De portofoons beschikken over verschillende gevoeligheidsinstellingen, dit is ideaal om de babyfoon naar gevoeligheid in te stellen. De Midland G9 beschikt ook over een TalkBack Vox functie. Dit houdt in dat, als de baby langer dan 20 seconden het kanaal bezet houdt, het zenden automatisch wordt gestopt zodat de lijn open gaat en u terug kunt praten. Na 5 seconden (als u niet terugpraat) zal de VOX-functie weer aan gaan en kunt u de baby weer horen.