Geen producten (0)
Sorteer op:  

Babymicrofoon met S-type aansluiting Midland babymicrofoon BM-1 (11,95 euro) Babymicrofoon met…
€ 11,95
Babyfoon / Portofoonset Midland G7 Pro Midland G7Pro babyfoonset (€132,95 incl. btw) Als u…
€ 132,95
Babyfoon / Portofoonset Midland G9 Babyfoon / Portofoonset Midland G9 Plus De Midland G9 is een…
€ 153,95
Babyfoonset voor 2 baby's: Dual Watch Dual Watch Midland babyfoonset Geschikt voor het beluisteren…
€ 224,95
Kenwood protalk - Babyfoonset incl. programmering Ultieme babyfoonset / portofoonset Bent u op zoek naar een…
€ 329,50

Babyfoon met groot bereik

Een portofoon heeft altijd meer bereik dan een babyfoon. Dit omdat een babyfoon een zendvermogen heeft van 0,01 Watt en een portofoon van 0,5 Watt. Dit is niet schadelijk voor de baby, uw DECT telefoon is wat dat betreft schadelijker. Qua afstand/bereik zal dit goed te merken zijn. Denk niet dat je met een portofoon 3 km verderop kunt zijn om nog bereik te kunnen hebben. Je bevindt je tenslotte in de bebouwde kom en elk huis wat ertussen komt is een obstakel voor de verbinding. Maar de meeste babyfoons reiken niet verder dan 1 of 2 straten en als je eens even bij een buurtgenoot koffie wilt drinken is de verbinding al niet toereikend. Met een portofoon kom je toch zeker een aantal straten verder met het bereik.

Op dit moment hebben wij een aantal portofoons die zeer geschikt zijn als babyfoon. De VOX functie is erg gevoelig ingesteld, waardoor de portofoon op de babykamer direct gaat zenden naar de ouderunit, de baby hoeft niet luidkeels te huilen. Ook hebben wij speciale babymicrofoons in ons assortiment. De portofoon hoeft dan niet dichtbij de baby te staan, als u de babymicrofoon bij of in het bedje plaatst kunt u de portofoon op een tafel, plankje of in de vensterbank zetten.

Portofoons zijn uitbreidbaar voor observatie van 2 kinderen(kamers). Tevens zijn deze portofoons goedkoop in aanschaf vergeleken met Dect babyfoons en Beeld babyfoons. En u kunt ze natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken zoals op vakantie. Informeer naar de mogelijkheden.