Geen producten (0)
 

Icom IC F5022 (VHF)

€ 299,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 3143
Bruto gewicht 0,30 Kg
Omschrijving

Icom IC-F5022 (VHF) mobilofoon

De Icom mobilofoon blinkt uit bedieningsgemak. Hij beschikt over 5 - 25 Watt vermogen en een frequentiebereik van 136-174 MHz.

Voorzien van een 8 karakter aplhanummeriek verlicht display. Deze geeft onder andere informatie over het kanaal en bank naam. Daarnaast geeft het display verschillende status icoontjes weer.

Deze mobilofoon kan tot 128 kanalen geprogrammeerd worden op in totaal 8 verschillende banken. Daarbij kan voor ieder kanaal een eigen 8-karakter naam opgeslagen worden.

De mobilofoon is voorzien van 6 functie toetsen en een volume knop. Eenvoudiger kan het bijna niet. Met de functietoetsen P0, P1, P2, en P3 kunt u zelf een voor geprogrammeerde functie aanroepen. Met de ronde volume knop kunt u het geluid van de 4 Watt speaker harder of zachter zetten.

Ingebouwde 2-toon, 5-toon, CTCSS en DTCS encoder en decoder. Dit biedt de mogelijkheid tooncodes in te stellen zodat de mobilifoon gaat rinkelen/piepen bij de ontvanger van het bericht. Daarnaast is het mogelijk berichten enigsinds te coderen zodat deze minder makkelijk afgeluisterd kunnen worden.

Mogelijkheid tot het aansluiten van externe speakers (type SP-5, SP-10 en SP-22).

Andere functies:

  • Tooncode signalen
  • Antwoord terug signaal
  • Bij aanzetten wachtwoord invullen
  • Verlichte knoppen en display voor gebruik in het donker
  • Mogelijkheid tot aansluiten extra speaker

Wordt geleverd met handmicrofoon, bevestigingsbeugel, key assign stickers, stroomkabel en bevestigingsplaatje voor handmicrofoon.

Afmetingen: 150x40x117,5 mm
Frequenties: 136-174 MHz
Power suppl: 13,2 V DC

Voor meer informatie: brochure

Ook interessant