Geen producten (0)

IC M93DEuro Icom

€ 347,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Specificaties
Productcode IC930
Bruto gewicht 0,50 Kg
Omschrijving

 

Compacte handmarifoon die lekker in de hand ligt

Active noise cancelling

IPX7 waterproof met Float 'n Flash

MOB noodsignaal met positie en tijd

Geïntegreerde GNSS ontvanger

 

IC-M93D EURO, ’s werelds dunste maritieme DSC-portofoon met drijfvermogen

5,8 cm (2,3″) groot High Visibility LCD-scherm
5,8 cm (2,3″) groot, hoog contrast en volledig dot-matrix LCD-scherm garandeert een goede afleesbaarheid in direct zonlicht. Grote kompasschermen en een groot letterformaat op het scherm leveren alle informatie in één oogopslag.

Dunste drijvende maritieme DSC-portofoon
Door het toepassen van een extra plat keypad is de IC-M93D EURO met 38,5 mm de dunste maritieme DSC-portofoon met drijfvermogen ter wereld. Past comfortabel in uw handpalm voor extra gebruiksgemak.

Deze compacte Icom IC-M93D Euro handmarifoon ligt met zijn platte toetsenbord lekker in de hand en is gemakkelijk in gebruik. Deze handheld marifoon met GPS is de opvolger van de Icom M19D en is aanzienlijk dunner dan zijn voorloper en is zelfs de dunste handmarifoon op de markt. Het grote scherm heeft een hoog contrast en is daardoor zelfs in volle zon goed leesbaar, waardoor alle benodigde informatie in een oogopslag duidelijk wordt.

Door het ingebouwde GPS (GNSS) systeem in de IC M93D Euro zijn DSC oproepen mogelijk, en kunt u onmiddellijk de MOB-functie inschakelen zodra er een man overboord gaat. De positie en tijd worden dan onmiddelijk opgeslagen, wat de veiligheid aanzienlijk vergroot. Omdat de marifoon over een GPS beschikt kunt u bovendien plotten naar een bepaald waypoint, en kunt u tot 50 waypoints opslaan.

Zelfs met een riemclip bestaat er natuurlijk de mogelijkheid dat uw handheld marifoon op een gegeven moment overboord gaat. Gelukkig is dat geen probleem met de Icom IC-M93D Euro, die IPX7 waterproof is. De marifoon blijft drijven en door de ingebouwde Float 'n Flash gaan het scherm en de toetsen knipperen, waardoor u deze snel terugvindt. Zodra u uw handmarifoon uit het water gehaald heeft zorgt de AquaQuake technologie ervoor dat uw marifoon snel weer droog is van binnen door geluidstrillingen uit te stoten.

Naast de veiligheid is ook het gebruiksgemak van deze handheld marifoon een groot pluspunt. De handmarifoon is bijzonder makkelijk te bedienen, ook voor onervaren gebruikers zoals bijvoorbeeld uw passagiers. Daarnaast heeft de marifoon Active Noise Cancelling voor beter verstaanbare berichten. U kunt uiteraard ook een handset aansluiten op deze handmarifoon, zoals de Icom HM-165. Deze kunt u aan uw kleding bevestigen waardoor u uw handen vrijhoudt.

U kunt op deze draagbare marifoon voorkeurskanalen instellen en daarnaast is de marifoon voorzien van een flexibele Dual- en Tri-watch, waarmee u meerdere kanalen kunt beluisteren. Wanneer u Atis in Nederland of België gebruikt zijn deze functies echter geblokkeerd.

De batterijen van deze marifoon gaan circa 9 uur mee. Gelukkig weet u op elk moment hoe het staat met uw batterij, door de indicator die aangeeft hoe vol uw batterij nog is. Opladen is simpel en binnen 2,5 uur heeft u uw handmarifoon weer volledig opgeladen met de bijgeleverde lader.

 

Andere eigenschappen

IPX7 onderdompelbaar (1m diep onder water gedurende 30 minuten)
Navigatie-functie vanaf de huidige positie naar een gespecificeerd waypoint
50 waypoint-geheugens met alfanumerieke naam voor navigatie
Dual-/Tri-watch functie voor het monitoren van kanaal 16 en/of oproepkanaal
De accu-indicator geeft de resterende acculading aan in vier niveaus
Favoriete kanaal-functie voor snelle toegang tot vaak gebruikte kanalen
AquaQuakeTM waterafvoerfunctie verwijdert water van het luidsprekerrooster
Incl. ondersteuning voor de nieuwe VHF-kanaalindeling, zoals van kracht wordt vanaf 1 januari 2017
Als de HM-165 is aangesloten op de IC-M93D EURO, dan zal ook de combinatie van HM-165 en IC-M93D EURO blijven drijven.

 

Product specificaties

Merk en type:

Icom IC-M93D Euro

Ontvangst van:

VHF en Atis

Kleur:

Zwart

Zendvermogen:

1W of 5W

Audio output:

900mW (@ 12 Ohm)

Frequentiebereik:

156.000 - 163.425MHz

Verbruik:

250mA tot 1.5A

Accu:

1570mAh Lithium-ion accu

Waterdicht:

IPX7

Afmetingen:

57,0 ? 144,6 ? 38,5 mm

Gewicht:

300g

In de verpakking:

Een handmarifoon met accu 
Een tafellader 
Een AC-lader 
Een riemclip en polsband 
Een antenne

Fabrieksgarantie:

2 Jaar

 

Link:

Via you tube:

https://www.youtube.com/watch?v=o0i5SNQHgJ0

Ook interessant

€ 249,00