Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5 6
 

Peltor Gehoorkap Kids gehoorbescherming voor kinderen

€ 24,75 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode H510a-1091
EAN code H510AKPC
Omschrijving

3M™ Peltor™ Kid, H510AKPC, Gehoorkap Voor Kinderen.

  • Voor gevoelige kinderoortjes: De 3M™ Peltor™ gehoorkappen voor kinderen beschermen het gevoelige gehoor van de allerjongsten. De gehoorkap stelt kinderen gerust in lawaaierige omgevingen.
  • Voor intensieve toepassingen: De gehoorkap beschermt gevoelige kinderoortjes bij lawaaierige events zoals: optochten, festivals, autoraces en renovatiewerkzaamheden thuis.
  • Licht en zacht: de gehoorkap is licht en heeft een comfortabele pasvorm (zachte afdichtingsringen en een beugel met kussentjes). De meeste kinderen willen de gehoorkap zelfs niet meer afdoen.
  • Comfortabele oorkappen: de zachte, brede afdichtingsringen zijn gevuld met een unieke mix van vloeistof en schuim voor een optimale afdichting met een minimale druk.
  • Precieze pasvorm: door de volledig verstelbare headset past de gehoorkap altijd perfect en groeit hij mee met de gebruiker.
  • Leuk en veilig: de felle kleur valt in de smaak bij kinderen en zorgt voor een goede zichtbaarheid.
  • 3M Peltor KID gehoorkap voor kinderen

 

U wilt uw kind beschermen tegen lawaai tijdens een groot evenement? Moet u thuis renoveren en bent u bezorgd over het gehoor van uw kind? Met de 3M™ Peltor™ Kid gehoorkappen hoeft u zich geen zorgen meer te maken: ze beschermen de gevoelige oren van kinderen vanaf 2 jaar tegen geluiden tot 98 dB, en zijn aangenaam om te dragen.

De zachte, brede afdichtingsringen zijn gevuld met een unieke mix van vloeistof en schuim. Ze zorgen voor een optimale afdichting met een minimale druk, en blijven ook bij langdurig gebruik comfortabel. De beugel is verstelbaar zodat de gehoorkappen altijd perfect zitten en meegroeien met uw kind.                                                                                                                                                                                                                   

De gehoorkap voldoet aan de veiligheidsvoorwaarden van de Europese norm EN352-1:2002.

Leverbaar in de kleuren Neon Groen en Neon Pink (roze)