Geen producten (0)

Beijer Portofoonverhuur

Verhuur van professionele Kenwood portofoons al vanaf 3.50 euro per dag

 

Everybody Dance Now                      

 

Portofoons huren: omdat communicatie cruciaal is!

Wij verhuren zowel de de vergunningsvrije Kenwood TK-3401D (digitale+analoge) portofoon, als de Kenwood TK-3302 (UHF) / Kenwood TK-2302 (VHF) en de digitale Kenwood Nexedge NX-320E2 (UHF) vergunningsportofoons. Deze vergunningsportofoons zijn hoog vermogen portofoons, welke eventueel samen met een Kenwood hoog vermogen repeater (steunzender) een zeer groot zendbereik hebben. 

Zowel de vergunningsvrije Kenwood TK-3401D als de vergunningsportofoons (TK-3302 / TK-2302 / NX-320E2) zijn voorzien van 16 kanalen en zijn IP54/IP55 gecertificeerd. De accu gaat (max.) 20 uur mee en met de snellader is deze met 2,5 uur weer opgeladen. Wij hebben meervoudige laders van 2 - 4 - 6 - 8 - 10 - 12 stuks, dus u kunt alle portofoons tegelijk opladen

Kenwood TK-3401D 

De professionele Kenwood TK-3401D is de opvolger van de meest gebruikte Kenwood TK-3301 PMR446 portofoon voor gebruik in de beveiliging, on stage, evenementen en TV opnames. De TK-3401D verschilt van de TK-3301 met dat hij zowel op digitale als analoge kanalen kan zenden en ontvangen, hij is op digitale modus volledig storingsvrij op grotere afstanden. Deze portofoon is vergunningsvrij te gebruiken in Europa en heeft een bereik van maximaal 2 km (afhankelijk van de omgeving). Hij heeft een compacte antenne en een verrassend krachtig audiogeluid waardoor hij prima gebruikt kan worden in een lawaaiierige omgeving. Hierbij kunt u ook de security headset of de flexibele oorschelp gebruiken zodat u het geluid direct in het oor ontvangt, wat tevens belangrijk is bij privacy-gevoelige informatie. De TK-3401D is analoog op kanaal 1-8 op de standaard analoog PMR446 Kenwood frequenties te gebruiken, kanaal 9-16 is gecodeerd, zodat deze portofoons alleen met elkaar kunnen communiceren en u geen last heeft van andere gebruikers. Heeft u eigen analoge Kenwood portofoons die niet geprogrammeerd zijn, gebruik dan kanaal 1-8 analoog en u kunt ze combineren met uw eigen portofoons. Heeft u eigen TK-3401D portofoons, dan kunt u de digitale 1-8 kanalen gebruiken in combinatie met onze portofoons. Kanaal 9-16 digitaal zijn bij onze portofoons geprogrammeerd.

Ons promotiefilmpje over de Kenwood TK-3301 (voorloper TK-3401D): 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kenwood TK-3302 (UHF 1-4 Watt) / TK-2302 (VHF 1-5 Watt) 

Deze professionele Kenwood TK-3302/2302 vergunningsportofoons beschikken over een hoog zendvermogen (4 resp. 5 Watt) en werken in een voor ons aangevraagd frequentiegebied voor evenementen en beveiliging, waardoor ze een veel groter en storingsvrij bereik hebben. Dit is van essentieel belang in de beveiliging, u zit op landelijke vergunningskanalen.
Deze kanalen zijn ook noodzakelijk om bij grote evenementen, waarbij meerdere mobiele communicatie in de lucht is, een heldere en storingsvrije verbinding te kunnen garanderen. 
De TK-3302 en 2302 zijn net zoals de TK-3401D te gebruiken met al onze accessoires en worden verhuurd inclusief zendvergunning, zodat u deze niet zelf hoeft aan te vragen.

Kenwood NX-320E2 (UHF 1-5 Watt)

Deze professionele Nexedge Digitale Kenwood NX-320E2 vergunningsportofoons beschikken over een hoog zendvermogen (1-5 Watt) en werkt in een voor ons aangevraagd frequentiegebied voor evenementen en beveiliging, waardoor hij een veel groter en storingsvrij bereik heeft. De Nexedge serie van Kenwood is de toplijn van de Digitale vergunningsportofoons. Ze zijn storingsvrij op zeer grote afstand en hebben een zeer groot bereik. Vooral bij bijvoorbeeld hardloopwedstrijden, waar het bereik groter moet zijn, is deze portofoon goed te gebruiken.  De portofoons zijn met al onze accessoires te gebruiken en worden verhuurd inclusief zendvergunning, zodat u deze niet zelf hoeft aan te vragen. 

 

 

Repeater              

Onze Kenwood digitale/analoge repeaters (steunzender) kunnen worden ingezet om, bij plaatsing op een hoog gelegen centraal punt, het bereik van de portofoons/mobilofoons vele malen te vergroten. Bijvoorbeeld als u een hele binnenstad of buitengebied wilt dekken. Deze repeaters worden vaak ingezet bij bijvoorbeeld evenementen als een (halve) marathon, wielerrondes of een bevrijdingsfestival. De repeater vangt het signaal van de portofoons en mobilofoons op en zendt deze op hoog vermogen door naar alle ontvangende portofoons / mobilofoons. Hierdoor leg je een soort paraplu over het uitgestrekte gebied. De repeater werkt op het lichtnet,  heeft een compacte uitschuifbare 5 meter lange externe antenne met een 10-20 of 30 meter lange kabel, afhankelijk van de afstand naar het dak waar de antenne op wordt geplaatst.

Mobilofoon          

Wanneer onderlinge afstanden groter worden, is het verstandig om (ter ondersteuning van het portofoonverkeer) gebruik te maken van een mobilofoon. Een mobilofoon beschikt over extra zendvermogen, waardoor het zendbereik aanzienlijk wordt vergroot. Mobilofoons worden als basispost ingezet bij de meest uiteenlopende evenementen, zoals optochten, hardloopevenementen, sportwedstrijden, carnavalsoptochten, etc. 
De persoon bij de mobilofoon (basispost) kan elke portofoon in de zendstraal bereiken, terwijl de portofoons in de uiterste gebieden van deze straal elkaar niet kunnen bereiken. De mobilofoon fungeert dus als basispost. De mobilofoon werkt op het lichtnet, heeft een compacte uitschuifbare 5 meter lange externe antenne of kleefvoetantenne (met 10-20 of 30 meter lange kabel) en bijbehorende accessoires zoals een speakermicrofoon. De Portofoon Discounter kiest bewust voor de betrouwbare Kenwood (digitale en analoge) mobilofoons, de TK-8302 (UHF), de TK-7302 (VHF) en de digitale Kenwood NX-820 (UHF). De mobilofoon is slechts 10,6 x 4,3 x 10,7 cm. 

Accessoires

Ook hebben wij accessoires zoals een recherche-oortje, een flexibele oorschelp of een speaker-mic. Extreem geluidswerende hoofdtelefoons hebben wij ook in de verhuur. 

Rechercheoortje           Soepele oorschelp             PD 120          

Zendvergunning

In Nederland is het Agentschap Telecom verantwoordelijk voor het beheer van het radiofrequentiespectrum. Deze instantie wijst etherfrequenties toe, draagt zorg voor standaardisatie van de telecommunicatieapparatuur, stelt regels op voor het gebruik van het frequentiespectrum en controleert of deze regels worden nageleefd. 
Wij verhuren de vergunningsvrije TK-3401D portofoon die iedereen in de meeste Europese landen vergunningsvrij mag gebruiken. De nadelen van deze portofoons is dat het vermogen beperkt is tot 500mW en maximaal 8 kanalen. 

Agentschap Telecom stelt aan De Portofoon Discounter een aantal frequenties beschikbaar voor verhuur van radiocommunicatie apparatuur. Hiervan kunt u kosteloos gebruik maken. Dus voor gebruik van de Kenwood TK-3302 en 2302 en de NX-320E2 vergunningsportofoons heeft U zelf geen zendvergunning nodig, voor deze hebben wij een zendvergunning die u (gratis) kunt gebruiken. De toewijzing van de frequenties is op basis van medegebruik, d.w.z. dat collega's zoals EHBO verenigingen en verkeersregelaars ook werken met deze frequenties. Wij adviseren u het portofoon- en overige frequentiegebruik voorafgaand aan de huurperiode in kaart te brengen. Dit ter voorkoming van het hinderlijk wegdrukken van kanalen door andere gebruikers met dezelfde frequenties.

Eenvoudig en Voordelig

De huurperioden en aantallen zijn flexibel en een snelle levering is mogelijk. Indien nodig, kunt u de portofoons bij ons de volgende dag al ophalen. Uiteraard op vertoon van legitimatie en betaling en er wordt een huurcontract opgesteld.

Verzendkosten

De verhuurportofoons kunnen worden opgehaald in Zwolle of tegen betaling van de verzendkosten (verzekerde verzending op basis van aantal portofoons, inclusief retouretiket via PostNL Business Center) worden toegestuurd.
Ook kunnen de portofoons per koerier gebracht worden, bij het installeren van een repeater komt er altijd een medewerker langs om deze te installeren.

Prijzen

Vraag altijd vrijblijvend een offerte aan, stuur een mail met uw wensen en naam, adresgegevens naar: verhuur@portofoondiscounter.nl.

Op de portofoonverhuur zijn onze verhuurvoorwaarden van toepassing.

 

              

 Wij verhuren onder andere onze apparatuur aan:

 

Beveiliging, bewaking, security

Auto- en motorevenementen

Studenten introductiedagen

Catering en congressen

Optochten en Parades

Hardloopevenementen

Schaatsevenementen

Film en TV-producties

BHV trainingen

Paardensport

Buitensport

Horeca

           

verhuur.uwpagina.nl