Geen producten (0)

Babyfoon met groot bereik

Een portofoon heeft altijd meer bereik dan een babyfoon. Dit omdat een babyfoon een vermogen heeft van 0,01 Watt en een portofoon van 0,5 Watt. Qua afstand zal dit goed te merken zijn. Denk niet dat je met een portofoon 3 km verderop kunt zijn om nog bereik te kunnen hebben. Je bevindt je tenslotte in de bebouwde kom en elk huis wat ertussen komt is een obstakel voor de verbinding. Maar de meeste babyfoons reiken niet verder dan 1 of 2 straten en als je eens even bij een buurtgenoot koffie wilt drinken is de verbinding al niet toereikend. Met een portofoon kom je toch zeker een aantal straten verder met het bereik. Een grote afstand van 3-5 km, wat vaak genoemd wordt, haal je niet met een portofoon. Dit is gemeten bij de meest ideale omstandigheden (geen obstakels, zichtverbinding).

Op dit moment hebben wij een aantal portofoons die zeer geschikt zijn als babyfoon. De VOX functie is erg gevoelig ingesteld, waardoor de portofoon op de babykamer direct gaat zenden naar de ouderunit, de baby hoeft niet luidkeels te huilen. Ook hebben wij speciale babymicrofoons in ons assortiment. De portofoon hoeft dan niet dichtbij de baby te staan, als u de babymicrofoon bij of in het bedje plaatst kunt u de portofoon op een tafel, plankje of in de vensterbank zetten.

Portofoons zijn uitbreidbaar voor observatie van 2 kinderen(kamers). Tevens zijn deze portofoons goedkoop in aanschaf vergeleken met Dect babyfoons en Beeld babyfoons. En u kunt ze natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken zoals op vakantie. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Een goede portofoon met een goede VOX functie:

Midland G7XTR met babymicrofoon en extra laderG7 babyfoon

De Midland G7 is een betere portofoon dan de Midland G6, mede door zijn betere accu en antenne. Hierdoor zal hij beter presteren in afstand en langer functioneren op de geladen accu. Bij de portofoon zit geen speciale babyfoonfunctie, maar de VOX kan op 2 verschillende gevoeligheden worden ingesteld en i.c.m. de babymicrofoon is deze portofoon ook zeer geschikt als babyfoon.
De babymicrofoon met S-type aansluiting is makkelijk omdat de portofoon dan niet vlakbij het bed gezet hoeft te worden. Met de babymic wordt de gevoeligheid groter. De babymic hoeft niet in het bedje te worden geplaatst, maar ergens in de kamer. De VOX functie wordt versterkt en gevoeliger zodat de portofoon bij een klein geluid al aanspringt. 
De extra lader (MW904) is handig omdat deze set een duolader heeft. Met een duolader zal een portofoon altijd van zijn plaats moeten om opgeladen te worden.

 
Professionele portofoon, waterbestendig, goede accu en goede VOX:
Wilt u voornamelijk een goede portofoon en wilt u hiervoor ook wat meer besteden, dan kunt u kiezen voor de Midland G9 babyfoonset

Heeft u 2 babyfoons nodig en wilt u maar 1 ontvanger?

Portofoon met DUAL WATCH functie: G7 of G9
Deze set bestaat uit een Midland G7 (of G9) die een dual watch functie heeft en dus twee kanalen kan afscannen. Samen met een G7XT of G9 (set van 2) heeft u een mooie set van 3 die geschikt is voor het afluisteren van 2 babykamers. Wij hebben hiervoor een speciale Nederlandse gebruiksaanwijzing geschreven, om de 3 portofoons op de juiste wijze in te stellen. 

 

Sorteer op:  

Babymicrofoon met S-type aansluiting Midland babymicrofoon BM-1 (11,95 euro) Babymicrofoon met…
€ 11,95
Babyfoon / Portofoonset Midland G7 Pro Midland G7Pro babyfoonset (€132,95 incl. btw) Als u…
€ 132,95
Babyfoon / Portofoonset Midland G9 Babyfoon / Portofoonset Midland G9 Plus De Midland G9 is een…
€ 153,95
Babyfoonset voor 2 baby's: Dual Watch Dual Watch Midland babyfoonset Geschikt voor het beluisteren…
€ 224,95
Kenwood protalk - Babyfoonset incl. programmering Ultieme babyfoonset / portofoonset Bent u op zoek naar een…
€ 329,50