Geen producten (0)

Vakantietoppers  

Heeft u uw vakantie al geboekt? Vergeet geen walkie talkie mee te nemen! De Portofoon Discounter heeft voor u een aantal vakantietoppers geselecteerd die uitstekend geschikt zijn voor communicatie tijdens de vakantie, handig voor in de auto of onderlinge GRATIS (!) communicatie in het buitenland. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden, neem dan contact met ons op.


Motorcommunicatie  Motorcommunicatie

Wij hebben voor u speciale helm headsets voor uw portofoon, maar ook hebben wij speciaal voor de motorrijder complete motorsets te koop, d.w.z. een portofoon met bijbehorende helm headset, in verschillende prijsklassen, maar nooit te duur! Voor rijscholen hebben wij een tweetal instructiesets samengesteld. 

 

 

Babyfoon met groot bereikBabyfoonset

Op dit moment hebben wij een aantal portofoons die zeer geschikt zijn als babyfoon. De VOX functie is erg gevoelig in gesteld, waardoor de portofoon op de babykamer direct gaat zenden naar de ouderunit, de baby hoeft niet luidkeels te huilen. Daarbij kunnen wij ook een babymicrofoon leveren, deze heeft een lang snoer, waardoor je de portofoon niet zo dicht bij de baby hoeft te zetten.

 Sport instructieset

Sport-instructieset

Voor het geven van paardrij-instructie en allerlei andere toepassingen hebben wij een compleet draadloos communicatie systeem samengesteld. Het systeem werkt volledig handen vrij en storingsvrij door het CTSS systeem. U kunt hiermee lesgeven met de portofoon.