Geen producten (0)

Contactgegevens:

De Portofoon Discounter / Beijer Portofoonverhuur
Herenpark 21
8025AR Zwolle 
Mail: info@portofoondiscounter.nl / verhuur@portofoondiscounter.nl   

Telefonische openingstijden: 038 - 337 96 86 

Op werkdagen van 9.00 -17.00 uur. 

 

Bankgegevens:

INGbank:
IBAN: NL96INGB0006267596
BIC: INGBNL2A

KvK: 56804008
BTW: NL001421412B16

Verzendinformatie:

GLS

Wij streven ernaar om uw bestelling  binnen 1 werkdag te versturen. 
Mochten er problemen zijn met de levertijd nemen wij z.s.m. contact met u op. 
Wilt u van tevoren weten wat de levertijd van een product is, neem dan contact met ons op. 
Wij versturen al onze producten, uiteraard verzekerd en vervoersbestendig ingepakt, met GLS. 
U krijgt een tracktrace code zodra het pakket ons magazijn heeft verlaten. 
Ons systeem berekent automatisch de verzendkosten, deze varieren van € 4,95 tot € 7,75 op basis van gewicht.

Afhalen: 

Bij afhalen op afspraak zijn er geen kosten. 

Buitenland:

Wij versturen ook naar het buitenland volgens de GLS tarieven. Onze webshop berekent de tarieven automatisch op basis van gewicht. Ter informatie: het versturen van een pakket tot 3 kilo naar Belgie kost € 12,50 met Tracktrace code. Kan uw bestelling door de brievenbus, dan kunt u ook kiezen voor brievenbusverzending (PostNL), maar dit is op eigen risico. Brievenbusverzending kost € 4,95

Retourneren:

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van aankopen bij Portofoondiscounter.nl het recht op een afkoelingsperiode (bedenkperiode) van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, mits in 100% nieuwstaat en ongebruikt. Wel vragen wij u hierover eerst contact met ons op te nemen, zodat wij weten dat er een bestelling retour wordt gezonden. Dit kan per email of telefonisch. Kosten voor het terugsturen komen voor rekening van de koper. Indien koper definitief afziet van een aankoop worden de gemaakte verzendkosten en administratiekosten (€4,00 administratiekosten) in rekening gebracht (tenzij voor de aankoop andere afspraken zijn gemaakt). Deze kosten worden van het betaalde bedrag afgetrokken alvorens dit op uw rekening te retourneren. Het pakket dient degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden. (niet deugdelijk verpakt en/of onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd).

LET OP ! Speciaal voor u bestelde artikelen, software en hygiene artikelen zoals headsets worden niet teruggenomen. Ook de kosten voor het modificeren en programmeren worden niet vergoed.

Retourzendingen, voldoende gefrankeerd, kunnen gestuurd worden naar: De Portofoon Discounter Herenpark 21 8025AR Zwolle. Gelieve eerst per email of telefonisch contact met ons opnemen alvorens een pakket te retourneren. 

Paypal Aankoopbescherming:

Als u met PayPal betaalt valt u onder de aankoopbescherming van Paypal. 

 

U kunt hier ons contactformulier invullen: