Geen producten (0)

CD This is Special - Serious Request 2013

CD This is Special - Serious Request 2013

"This Is Special" is het eerste muziekalbum ooit dat compleet wordt gezongen en gespeeld door leerlingen van het Speciaal onderwijs. De totale opbrengst van de cd-verkoop wordt volledig aan Serious Request gedoneerd!

Twintig (oud)leerlingen van de havo/tl afdeling van het Ambelt Hengeveld College in Zwolle brengen, op de in eigen beheer gemaakte CD, een aantal eigen nummers en covers ten gehore. 
Mensen die belangeloos hun professionele steentje hebben bijgedragen zijn Kunstenaar Jerry van der Bol(ontwerp cover), fotograaf Jeroen Keep (zette de jonge artiesten op de gevoelige plaat) en Riens Vellinga(ontwerp CD-boekje). Ook Zwollenaar Rico, bekend van OpgeZwolle en de Fakkelbrigade, werkte mee in een speciale rap.  

Docent techniek en schoolbandbegeleider van het Ambelt Hengeveld College ZwolleDennie Boxem: "Naast natuurlijk veel geld ophalen voor jullie Serious Request, hebben we ook een ander doel. Ik wil het 'Speciaal' in Speciaal onderwijs een positieve klank geven. Helaas ervaart een groot deel van onze leerlingen een minderwaardigheid ten opzichte van het regulier onderwijs. Dat vind ik erg jammer en bovendien compleet onterecht! Door te laten zien hoe verschrikkelijk getalenteerd mijn geweldige 'Speciale' leerlingen zijn, wil ik laten zien dat dat onterecht is!! Like ons op facebook! Dan houd ik jullie met plezier op de hoogte!"

De CD kost 10 euro excl. 2,95 euro verzendkosten.

De Portofoon Discounter sponsort 50% van de verzendkosten als u via deze site bestelt. 

This is Special - Ambelt Hengeveld College

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren