Geen producten (0)

TROS Muziekfeest op het Plein: Steenwijk

TROS Muziekfeest op het Plein: Steenwijk
Verkeersregelaarsbank Steenwijkerland heeft in samenwerking met de politie Steenwijk ervoor gezorgd dat alle toestroom van publiek in goede banen is verlopen.

Net voor sluitingstijd van het politiebureau werd de repeater mast op het dak geïnstalleerd, eenmaal weer beneden bleek dat alle deuren hermetisch waren afgesloten. Gelukkig had ik zelf een portofoon bij me zodat ik contact kon zoeken met de politie unit op de Markt, die mij binnen enkele minuten uit mijn benarde positie konden bevrijden. Daarna kon ik zelf nog even genieten van de optredens van onze Nederlandse artiesten.

Uitzendingen van het muziekfeest:
Vrijdag 2 augustus 2013 - 21.30 uur op Nederland 1 (deel 1)
Vrijdag 9 augustus 2013 - 21.30 uur op Nederland 1 (deel 2)
25 juni 2013 - Steenwijk
Elk jaar reist de TROS door Nederland om het TROS Muziekfeest op het Plein bij jou in de buurt op te nemen. Tijdens dit grote TROS spektakel presenteert Jan Smit de grootste artiesten van Nederlandse bodem.

Het laatste Muziekfeest van dit jaar vond plaats in Steenwijk! Er waren optredens van 3JS, Alex, Ancora, Danny de Munk, Django Wagner, Djumbo, Erna Temming, Frans Duijts, Gerard Joling, Grad Damen, Helemaal Hollands, Jan Smit, Jan van Est, Jannes, Marianne Weber & Willem Barth, Peter Beense, Rene Karst, René Schuurmans, Thomas Berge, Vinzzent, Wolter Kroes en Xander de Buisonje.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren