Geen producten (0)

Holland Food and Flowers

Holland Food and Flowers

Van 24 februari tot en met 3 maart beleeft u het in Bovenkarspel!
http://www.hollandfoodandflowers.nl/bezoekers

Ontdek waar Noord-Holland groot in is. Iedereen weet dat toeristen van over de hele wereld naar Nederland komen om onze tulpen te bewonderen. Maar nog een fantastisch exportproduct is onze kennis en kunde in de zaadindustrie. Nederland heeft wereldwijd een leidende positie. De agrisector groeit en bloeit. De branche staat niet alleen bekend om zijn mooie producten, maar ook om de geavanceerde technieken en teeltwijzen. Op Holland Food & Flowers ervaart u zelf dat Noord-Holland de bakermat is van de wereldvoedselproductie.

Food

De totale agrarische sector presenteert zichzelf graag aan het publiek op een interactieve en innovatie wijze, die het platteland spannend maakt. Op Holland Food & Flowers kunt u deelnemen aan smaakvolle workshops en proeverijen, kookdemonstraties bijwonen, want koks uit de regio werken graag met fruit, groenten en kruiden van onze bodem. Ruik de fijne geuren, proef de specifieke smaken en bewonder de verrassende combinaties van de chef! Laat u meenemen op reis langs de vele verrassingen op de weg van zaadje tot eindproduct.

Flowers

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen! De bloementuin met de meest bijzondere bolbloemen, bomen, struiken en andere sierteeltproducten is een feest van geur en kleur. Een oneindig oogstrelend tafereel met miljoenen tulpen, narcissen, irissen, krokussen en vrolijke voorjaarsbloeiers. De prachtige tuin, ontworpen door  tuinontwerper Robert Broekema die garant staat voor een kleurrijke kennismaking met de vele bloemsoorten waar de regio wereldberoemd om is.

Lifestyle

Naast Food en Flowers biedt het evenement een geweldige Lifestylebeurs, waar u heerlijk kunt shoppen. Hier vindt u vele producten en diensten op het gebied van ‘lekker leven’: wonen, koken en vrije tijd. Wanneer u even op adem wilt komen bent u welkom in het restaurant in de kas voor een kop koffie met gebak of een lekkere lunch.

Bloemen, groenten en fruit en hun telers, zijn de hoofdpersonen van dit evenement. Stap de wereld van de teler en zijn passie voor zijn producten in en laat u verleiden door de romantiek van het platteland.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren