Geen producten (0)

KPN NK Natuurijs Veluwemeer 2013: Powered by Beijer Portofoonverhuur

KPN NK Natuurijs Veluwemeer 2013: Powered by Beijer Portofoonverhuur

De KPN NK marathon op natuurijs vond vrijdag 25 januari 2013 plaats in het Gelderse Elburg, op het Veluwemeer. Het is voor het vijfde jaar op rij dat er een NK op natuurijs georganiseerd kan worden en dat is een record.

Na een succesvolle ijsmeting op woensdag 23 januari is Beijer Portofoonverhuur benaderd met de vraag of wij de communicatie voor de KPN NK marathon Natuurijs konden organiseren.

De organisatie van de Samenwerkende IJsclubs Veluwemeertochten, de parcourswachters, het Rode Kruis, de KNSB, de KNRM, brandweer en politie, konden over het gehele parcours en ver daarbuiten in contact met elkaar blijven m.b.v. het repeaternetwerk, mobilofoons en een 60-tal portofoons.

De antennes zijn in alle vroegte, bij een temperatuur van -8 graden, vrijdagochtend om 6 uur opgebouwd. Door de aanhoudende kou is besloten op zaterdag 26 januari een verkorte Veluwemeertocht te houden (Rondje Elburg) en is alle communicatieapparatuur op locatie gebleven om ook bij dit evenement de verkeersstroom van de deelnemers in goede banen te leiden. Voor de KNRM was het bewaken van de vaargeul de grootste zorg. Deze was bedekt met slechts enkele centimeters ijs en dus te dun om mogelijke toeschouwers boven het koude water te houden. Gelukkig heeft geen enkele waaghals de oversteek gemaakt. Ook hier kon iedereen terugkijken op een geslaagde dag en kreeg de gehele organisatie een groots compliment van de KNSB.
NK marathon natuurijs 2013 Veluwemeer

 

http://nos.nl/artikel/465260-vrijdag-kpn-nk-marathon-natuurijs.html

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren