Geen producten (0)

Laatste berichten


Holland's got Talent Editie 2014

Holland's got Talent Editie 2014

De voorrondes van HGT worden opgenomen in Theater De Spiegel in Zwolle en Beijer Portofoonverhuur verzorgt wederom de communicatie tijdens deze soms hilarische opnames.

Lees meer

Everybody Dance Now is powered by Beijer Portofoonverhuur

Everybody Dance Now is powered by Beijer Portofoonverhuur

Beijer Portofoonverhuur is leverancier van de communicatieapparatuur tijdens de opnames van Everybody Dance Now, het populaire RTL4 tv-programma in Studio 1 in Aalsmeer.
In Everybody Dance Now strijden dansers uit het hele land om de meest entertaining dansact van Nederland te worden. De winnaar sleept een prijs van maar liefst 25.000 euro in de wacht.

Lees meer

CD This is Special - Serious Request 2013

CD This is Special - Serious Request 2013

"This Is Special" is het eerste muziekalbum ooit dat compleet wordt gezongen en gespeeld door leerlingen van het Speciaal Onderwijs. De totale opbrengst van de cd-verkoop wordt volledig aan Serious Request gedoneerd!
De CD kost 10 euro excl. 2,95 euro verzendkosten.

De Portofoon Discounter sponsort 50% van de verzendkosten als u via deze site bestelt.

Lees meer

Stadsfestival Zwolle

Stadsfestival Zwolle

Van woensdag 4 t/m zondag 8 september 2013 vindt de tweede editie van het Stadsfestival plaats. Het Stadsfestival is een meerdaags festival vol muziek en theater, dat zich afspeelt op en rond de stadsgrachten van Zwolle. Dit jaar breidt het festival zich uit met film en videokunst door de samenwerking met Beeldbuis Filmfestival.

Beijer Portofoonverhuur is partner van het festival en levert portofoons voor de communicatie.

Het programma wordt verdeeld in twee categorieën: 'Op het Water' maken bezoekers gebruik van bootjes om één van de verschillende vaarroutes te volgen en 'Langs de Kade' kunnen voorstellingen te voet worden bezocht.
Het Rodetorenplein vormt het festivalhart: op deze locatie vindt de kaartverkoop plaats, is informatie te verkrijgen en is dit jaar aangekleed in Cubaanse stijl, met heuse Casitas waar kleine voorstellingen plaats vinden. Ook vertrekken vanaf hier de bootjes die u meenemen op ontdekkingstocht langs de grachten.
Vanaf vrijdag 06 september zijn er gratis concerten bij te wonen aan de Thorbeckegracht.

Lees meer

Opnames Holland's Got Talent Zwolle

Opnames Holland's Got Talent Zwolle

Zwolle - Dit jaar is de nieuwe thuisbasis van Holland's Got Talent: ‘Theater De Spiegel’ in Zwolle. Tijdens de auditierondes kunt u gratis getuige zijn van de leukste, spectaculairste, ontroerendste en grappigste audities uit heel Nederland!

De crew van Holland's Got Talent is uitgerust met portofoons van Beijer Portofoonverhuur.

Nieuw in de jury dit seizoen is actrice en presentatrice Chantal Janzen. Chantal zal samen met juryleden Dan Karaty en Gordon al het talent beoordelen. De presentatie is wederom in handen van Robert ten Brink. Als publiek heeft u een belangrijke rol tijdens deze audities: u bent met z’n allen het vierde jurylid van Holland’s Got Talent! Dit mag u niet missen! De opnames zijn op: zaterdag 31 augustus (middag / avond), maandag 2 september (middag / avond), dinsdag 3 september (middag / avond), donderdag 5 september (middag / avond), en vrijdag 6 september (alleen ochtend).

Lees meer

Open Monumentendag en Botterdagen Elburg 12-14 september 2013

Open Monumentendag en Botterdagen Elburg 12-14 september 2013

De Open Monumentendag is een landelijk evenement dat jaarlijks wordt gehouden op de tweede zaterdag van september. De mooie Vestingstad Elburg, waar zich meer dan 100 monumenten bevinden, heeft dit evenement uitgebreid met de Botterdagen. Drie dagen lang staat Elburg in het teken van de Open Monumentendag en Botterdagen.

Verzoek van de organisatie: kom, indien mogelijk, op de fiets!

Automobilisten wordt verzocht om de aanwijzingen van de parkeerwachters op te volgen.

De gehele organisatie communiceert met portofoons van Beijer Portofoonverhuur.

Lees meer

Oudere berichten